Wij gebruiken cookies alleen voor de optimale werking van onze site.
Openingstijden: 

Onze behandelingen zijn op afspraak. Neem bij voorkeur telefonisch contact op. Als ik niet opneem ben ik aan het behandelen. Spreek dan de voicemail in en ik bel u terug. De afspraken zijn over het algemeen op werkdagen tussen 08:30-17:00 uur, maar in overleg zijn ook andere tijden mogelijk. 

Bereikbaarheid: 

De praktijk bevindt zich op de eerste etage en is per trap bereikbaar, maar er is ook een traplift aanwezig. Mocht u toch problemen voorzien, wilt u dit dan aangeven vóór de eerste afspraak. In dergelijke gevallen komen we bij u thuis (binnen de gemeente). Ook zonder verwijzing, dit is onze service en wordt niet extra in rekening gebracht. Parkeren kunt u aan het begin en einde van de straat. Daar is doorgaans voldoende parkeergelegenheid. Dit is op 35 meter loopafstand en er zijn geen kosten aan verbonden. 

Legitimatie: 

Voor uw eerste afspraak neemt u uw meest recente verzekeringsbewijs(pasje) en eventueel een verwijzing van uw huisarts of specialist mee. Vanwege het registreren van uw Burger Service Nummer (BSN) dient ook een geldig legitimatiebewijs te worden getoond zoals een paspoort of identiteitsbewijs, of een rijbewijs. 

Hygïene: 

Om de hygiëne in onze praktijk te waarborgen, wordt u vriendelijk verzocht een grote handdoek mee te nemen. 

Intake, onderzoek en behandeling: 

De eerste afspraak bestaat uit een screening (als u zonder verwijzing komt), intakegesprek , onderzoek en behandeling. Daarin brengen we uw klachten in kaart, stellen we samen een behandelplan op en geven een eerste behandeling. Daarna verplicht de zorgverzekeraar ons deze gegevens te verwerken in een elektronisch patiëntendossier. Wij declareren de intake, onderzoek en behandeling tegen het tarief dat uw zorgverzekeraar vergoedt. 

Afzeggen: 

Bent u verhinderd om naar een afspraak te komen, dan dient u dit uiterlijk 24 uur van te voren door te geven. Annulering kan ook in het weekend, door een bericht in te spreken in de voicemail, whatsapp of stuur een e-mail. Indien u voor een afgesproken behandeling niet verschijnt of niet tijdig hebt afgemeld, dan brengen wij u de kosten van de behandeling in rekening. Deze kosten worden niet vergoed door uw verzekering.