Wij gebruiken cookies alleen voor de optimale werking van onze site.

Fysiotherapie de Buitenpraktijk

Wij zijn een praktijk waar de aandacht voor de klant op de eerste plaats komt. U kunt aan huis behandeld worden (binnen de gemeente Edam-Volendam), als u niet naar de praktijk kan komen na bijvoorbeeld een operatie voor een nieuwe heup of knie, als u geen oppas kunt regelen voor uw kleine kind(eren), of het gewoon prettig vindt om thuis behandeld te worden. Ook zonder verwijzing voor thuisbehandeling verlenen wij deze service. In dit geval wordt het niet in rekening gebracht bij uw zorgverzekering. Dankzij een mobiele massagetafel kunnen wij de meeste behandelingen thuis uitvoeren.
Home welkom foto De fysiotherapeut
Wij zijn gespecialiseerd in:

- Oedeemtherapie
- Fasciatherapie
- Carpaal tunnel syndroom
- Spatadertherapie


Voor klachten waarin wij niet gespecialiseerd zijn, werken we nauw samen met andere fysiotherapie praktijken die daar wel in gespecialiseerd zijn. Zo dragen we zorg voor een optimale behandeling.

Met alle grote zorgverzekeraars hebben we contracten, hierdoor worden de kosten rechtstreeks vergoed als deze binnen uw pakket vallen. U als patient heeft hier dan ook geen rompslomp van.

Wilt u goed verzekerd zijn voor Fysiotherapie? 

Hier het advies van de plaatselijke fysiotherapie praktijken.

Let op met het overstappen van zorgverzekeraar!

In december en januari kunt u weer overstappen van zorgverzekeraar. Let op: de dekking voor fysiotherapie is overal verschillend. Check uw verzekering...

Onderzoek

Wij zijn enorm trots op de uitslag van afgelopen jaren, met een algemene beoordeling van 9 of hoger. Met dank aan alle patiƫnten die de moeite hebben...